keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Hääkakku testausta

Tein äitienpäiväviikonloppuna testikakun pariskunnalle jotka juhlivat häitään heinäkuun alussa. Morsian halusi pienen kakun jotta voidaan vielä hioa makuja kohdilleen. Tämä kakku ei ulkonäöllisesti ole samanlainen kuin lopullinen hääkakku paitsi liukuväriltään. Ja liukuväri tulee olemaan voimakkaampi kuin tässä kakussa kokeilin. Kakusta tulee kolmikerroksinen ja ihan innoissani olen suunnittelemassa kakkua koska se on tyyliltään kovasti mieleeni.
Tuollainen vaalea kohta tuossa päällä ei ollut tarkoitukseni, mutta tosiaan testikakkuhan tämä oli. Näki hyvin kuinka värit tulee esiin tuorejuustokuorrutteessa ja miten paljon väriä menee..Ja kyllä sitä violettia pastaväriä saa ostaa sillä nestemäinen+jauheväri ei olleet oikein tarpeeksi voimakkaista ja syviä.


Kakku on gluteeniton ja se asettaa tiettyjä vaatimuksia täytteen suhteen. Lähinnä koossa pysymisen kannalta. Onneksi täyte vaikutti siinäkin suhteessa oikein hyvältä. Maun suhteen oltiin myös tyytyväisiä ja kunhan saadaan vielä tuoreita mansikoita niin alkaa olla maut kohdillaan.

Huomenna onkin hyvää aikaa vaikka leipoa! :) Hyvää pyhänaikaa kaikille täälä piipahtaville :)

2 kommenttia:

  1. Hauska kakku! Käytätkö gluteenittomiin tuotteisiisi yleensä valmiita kaupan jauhoja, vai sekoitteletko omat gluteenittomat jauhoseoksesi?

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Tässä kakkupohjassa on käytetty perunajauhoja ja karkeita gluteenittomia jauhoja! Oikein hyvä pohja tuli. Aina ei kyllä onnistu..:)

    VastaaPoista