sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Banaani blondiet äidille

Blondiet on sukua suursuosikeille mokkapaloille vai brownielle..en tiedä, mutta hyvää joka tapauksessa. Tähän reseptiin voi kätevästi käyttää tummuneet banaanit..Ja helppokin tämä on tehdä jos vaikka ei olisikaan ihan niin jauhopeukalo. Reseptin pohjana käytin omaa mokkapalareseptiä.

Makua voisi kuvailla valkosuklaiseksi ja banaani tuo mehevyyttä jota lime hieman raikastuttaa..Varmasti toimisi myös kuorrutteen kanssa, mutta toimii myös sellaisenaan. Suosittelen!








200g valkosuklaata
240g sokeria
200g kananmunaa
200g margariinia
320g vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
1 rkl vaniljasokeria
limen mehua+kuorta
2  banaania



Sulata margariini kattilassa. Ota kattila hellalta ja laita valkosuklaa sekaan ja anna sulaa. Kaada seos kulhoon ja lisää kuivat aineet ja lopuksi kananmunat ja soseutettu banaani. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada taikina siihen. Tasoita lastalla. Pienensin omaa peltiä n.5cm kääntämällä leivinpaperin kaksinkerroin. Paista 175 asteessa n.15 min. Jos pinta tahtoo tummua niin peitä leivinpaperilla. Älä paista kuivaksi!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti