maanantai 9. maaliskuuta 2015

Appelsiinikakku

Sain töissä maistaa aivan ihanaa ja mehevää appelsiinikakkua ja halusin heti kokeilla kotona samaa. Resepti on oma koska halusin käyttää päiväystä lähestyvän jogurttipurkin kakkuun. Tämä keväinen kakku sopii kahvipöytään kuin tipu rairuohoon :)




200g voita
2,5 dl sokeria
3 munaa
1 dl maustamatonta jogurttia
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 appelsiinin raastettu kuori
1 dl appelsiinin mehua
appelsiinin sisustaa koverrettuna



Voitele ja jauhota rengasvuoka n. 1,6 l. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen vaahtoon koko ajan vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita vuorotellen appelsiinimehun kanssa. Kaada taikina vuokaan. Paista 175 asteessa 50-60 min.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti