tiistai 24. marraskuuta 2015

Rahkavoitaikina

Tällä taikinalla tehdään meidän tämän joulun tortut ja pasteijat. Lisäämällä halutessasi tomusokeria saat makeamman taikinan vaikka joulutorttuihin.








250g maitorahkaa
250g voita
4,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

(0,5 dl tomusokeria)



Sekoita kuutioitu hieman pehmeä voi maitorahkan kanssa sekaisin. Lisää joukkoon kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kääräise kelmuun ja laita jääkaappiin noin puoleksi tunniksi. Nyt taikina on valmista kaulittavaksi.




3 kommenttia:

  1. Tämä on aivan huippu taikina! Voisin syödä koko taikinan, mutta kyllä torttuinakin maistuu. ;D

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään kans rahkavoitaikinasta ihan hirveesti, ihan paras! :)

    VastaaPoista
  3. Joo kyllä itse tehty on paras! Ja helppous plussaa :)

    VastaaPoista