tiistai 17. marraskuuta 2015

Joulumuorin herkkukakku

Tämä resepti on bongattu facebookista ryhmästä nimeltä "Leivotaan"! Helppotekoinen kakku jossa ainekset vain sekoitellaan. Makukin on oikein maukas. Kannattaa vaan antaa maustua muutaman päivän ja ottaa hyvissä ajoin "lämpenemään"..Seuraavaksi kokeilen rusinoiden tilalla suklaata...






Ohje: (1,8 l vuokaan)

6dl vehnäjauhoja
2dl sokeria
2tl soodaa
1tl neilikkaa
1tl kanelia
1tl inkivääriä
1½dl rusinoita
3dl piimää
2dl siirappia
200g voisulaa

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää piimä ja siirappi. Lopuksi voisula. Sekoita hyvin. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun 1,8l vuokaan. Paista uunin pohjalla ritilän päällä 175'c n.50min







Ohje löytyy ja on kopsattu Ranteita myöjen taikinasa blogista täältä!





1 kommentti:

  1. Mäkin oon juurikin tuolla faceryhmässä tätä reseptiä ihaillu, mutta en oo vielä saanu aikaseks kokeilla :D Ihanan simppeli ohje ja taatusti todella herkullista! ♥

    VastaaPoista