sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Helppo Mutakakku ja Omenatorttu

Mikä siinä onkaan kun joulua kohti tuntuu kiire töissä ja vapaalla vaan lisääntyvän..Mietin miten ehtisin leipoa isänpäiväksi isälle herkkua kahvipöytään kun olisin töissäkin koko viikonlopun. En kuitenkaan haluaisi tinkiä niin tärkeästä asiasta ja pojankin kanssa olisi mukava leipoa jotain helppoa, yhdessä! Kuin tilauksesta sain testiin Kungsörnenin tuotteita ja mietin heti, että meillähän syödään jälkiruokana isänpäivän kunniaksi mutakakkua!Ammattilaisena olin hieman epäileväinen näihin valmiisiin jauhepusseihin. Mielellään kun tekisi aina alusta asti itse, mutta niinhän se on,että aina ei aika anna myöten. Sitäpaitsi on myös mukava tarjota itselleen luvan päästä kerrankin HIEMAN helpommalla :) (ai miten niin..leivonko muutenkin jo paljon....:)Lisäksi nämä ovat kiireisen pelastus mökille, vierasvaraksi ja muuten vaan kiireiseen arkeen herkutteluun.


Mutta nyt itse asiaan!


Mutakakku valmistui todella helposti..Ei tarvinnut lisätä muutakuin voita ja vettä ja pyysinkin pikkumiehen apuun. Ai että menikö tarpeeksi rasvaa taikinaan???Joo menihän sinne...:)
Tein mutakakusta annoksia joihin tuli vaniljajäätelöä, suklaakastiketta ja mariannerouhetta. Nämä vei kyllä kielen mennessään!
Omenatorttu pääsi testiin viikonloppuna kun mummu tuli kylään. Kiireiseen viikonloppuun sopi tämä helppo kakku hyvin niin jäi aikaa ulkoiluun. Ihanaa kun saatiin vihdoin lunta!
Valmistus oli taas helppoa..Pakkauksessa olevaan jauheeseen lisättiin vesi ja rasva ja eikun sekoitus ja vuokaan. Laitoin päälle lisäksi omenalohkoja. Täydellistä vaniljakastikkeen kera!


Kungsörnenin tuotteita löytyy monesta eri ruokakaupasta. Prisma, S-market, K_Citymarket, K-Supermarket, K_Market, Siwa, Valintatalo ja Stocman kaikissa valikoima saattaa vaihdella.

Meidän mummo päätti kokeilla pizzamix pakkausta ja kehui kovasti helppokäyttöisyyttä ja makua. Uskallan siis suositella myös pizzamixiä.


VINKKI!

Kokeile muta tai suklaakakkua cakepopseihin!

Ihana jälkkäri syntyy kakunpaloista, hillosta ja kermavaahdosta!Yhteistyössä 

KunsgörnenEi kommentteja:

Lähetä kommentti