torstai 9. elokuuta 2012

Pähkinä Cup Cakes

Pähkinä Cup Cakes



100g margariinia
2 munaa
12 mantelia jauhettuna
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhoja
200g kermaviiliä

Täyte:
50g voita
1,5 dl fariinisokeria
2 tl kanelia
80g hasselpähkinärouhetta

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat ja sekoita hyvin. Jauha mantelit ja sekoita ne jauhojen ja leivinjauheen kanssa. Kääntele jauhoseos vuorotellen kermaviilin kanssa taikinaan.
Sulata täytteen rasva. Sekoita rasvan joukkoon sokeri, kaneli ja pähkinärouhe. Jaa taikina kuuteen jättimuffinipellin koloon puoliväliin. Sirottele täytettä väliin ja täytä loppuun. Sirottele täytettä lopuksi myös kuppikakkujen äälle. Paista n. puoli tuntia 180 asteessa kunnes kakut ovat kypsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti