torstai 22. syyskuuta 2016

Lakritsimarengit ja tuotetestausta

*yhteistyössä KitchenTime

Marengit maistuu kaikille ja päätinkin tehdä niitä tällä kertaa lakritsin makuisena. Marengit on myös mainioita kakun koristeita ja näitä tullaan näkemään ensiviikon synttärikakussa. Tänä syksynä on monta syytä juhlaan ja marengit säilyy kivasti kuivassa paikassa koristeluun saakka. Valmistusta helpottamaan sain kulhot ja silikoni pursotinpussin Kitchen Time verkkokaupasta. Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima laadukkaita välineitä leivontaan ja ruoanlaittoon.

Leivontakulhosettiin kuuluu 1l, 1,6l ja 3l teräskulhoa. Pohja pysyy kivasti paikallaa alaosan muoviosan takia esim.vatkatessa. Kulhoja voi käyttää myös mittaamiseen sillä kulhossa on mittataulukko mukana. Lisäksi se sopii kivan muotoilun vuoksi myös tarjoiluun. Kysyin myös vesihauteen sopivuudesta ja kuulemma voi käyttää myös siinä.Aloitin marenkien teon vatkaamalla valkuaiset ja sokerin kovasi vaahdoksi. Huom! Tein puolikkaan määrän ohjeesta!
Lakujauheen lisäsin lopuksi reilun puoli teelusikallista.. Sitten tein pursotuspussiin mustalla pastavärillä raidat ja pursottelin marengit pellille.
Silikoninen pursotuspussi oli itselle ihan uusi tuttavuus. Käytän yleensä kertakäyttöisiä, mutta kotioloihin tuollainen uudelleen pestävä tuntui ihan hyvältä hankinnalta. Kokoa pussilla on 33cm. Vaikutti hyvältä ja kestävältä pussilta..ainut, että olisi saanut olla hivenen isompi.


Kaku on jo tehty ja kunhan reissusta palaan niin laitan kuvaa tännekin. Instassa kuvan voi nähdä ennemminkin. Minut löytää instasta nimellä lempikakku..Tervetuloa seuraamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti