torstai 22. lokakuuta 2015

Halloween haamusuklaa ja vinkit kiireisille juhlijoille

Tässä vinkkejä kiireiselle halloween juhlijalle. Itse olen aika kiireinen tällä hetkellä ja mietin ja kolusin netin syövereistä helppoja ja nopeita halloween tarjottavia. Kokeilin heti haamusuklaata johon sai mukavasti upotettua erilaisia koristeita. Toivottavasti näistä on teille apua ja vinkkejä. Itse ajattelin tehdä ainakin kääretortun  jonka poika saa kerrankin koristella itse :)
HaamussuklaaSulata 200g tummaa suklaata. Sulata 4 palaa valkosuklaata toisessa astiassa. Kaada tumma suklaa  leivinpaperin päälle jonka alla on esim. leikkuulauta. Levitä suklaa tasaiseksi. Tiputa esim. pikkulusikalla valkosuklaata tumman suklaan päälle. Vedä valkosuklaahaamulle häntä esim. hammastikulla. Koristele erilaisilla nonparelleilla. Leikkaa paloiksi ja tarjoile tai anna lahjaksi.


Silmiä sokerimassasta

Make this super easy Halloween cake at home! A Monster Eye Cake using cookies and candies to create googly monster eyes. By Carrie Sellman for The Cake Blog.:

Kauli mustaa sokerimassaa ohuehkoksi. Paina pyöreällä muotilla ympyröitä. Kauli valkoista sokerimassaa ja ota muotilla valkuaiset. Viimeistele karkilla tai mustalla sokerimassalla. Koristele halloween henkeen esim.kakku tai kääretorttu


Hämähäkkipikkuleivät

These Chocolate Chip Spider Cookies are such a fun and simple Halloween treat!! { lilluna.com }:

Osta kaupan valmista pikkuleipätaikinaa. Tee pikkuleivät ohjeen mukaan ja paina niihin ennen paistoa suklaapisaroita. Kun pikkuleivät on valmiit niin koristele suklaalla pikkuhämähäkkejä pintaan pritsaamalla suklaalla jalat.
Vaahtokarkkikummitukset

Halloween Marshmallow Pops {full picture tutorials included!}:

Osta kasa vaahtokarkkeja. Koristele tummalla suklaalla. Voit myös dipata suklaaseen ja koristella mieleiseksesi.


Marenkiluut


Meringue Bones Recipe from Taste of Home #Halloween:
tasteofhome.com


Tee marenki ja purosta pyöreällä tyllalla luita pellille.MörköleivoksetViimevuotiset mörköleivokset löydät ohjeineen täältä
2 kommenttia:

  1. Oi vitsi, aivan mahtavia! Varsinkin toi eka on sellanen jota on pakko päästä kokeilemaan :')

    VastaaPoista