Piirakkapohja:
100g kylmää voita
2 dl vehnäjauhoja
1 rkl kaakaojauhetta
2 rkl sokeria
1 keltuainen
Leikkaa voi kuutioiksi ja sekoita aineet nopeasti keskenään. Laita taikina hetkeksi jääkaappiin ennen käyttöä. Kauli taikina ja vuoraa sillä suorakaiteenmuotoinen piirakkavuoka (10x34cm) tai pyöreä n.26cm.). Pistele. Paista 200 asteessa n.8-10min. Anna jäähtyä.
Suklaaganache:
1,5 dl kermaa
130g tummaa suklaata
Kuumenna kerma mikrossa tai kattilassa. Kaada paloitellun suklaan päälle ja anna sulaa kerman sekaan. Kaada pohjan päälle ja tasoita.
Päälle:
Kermavaahtoa ja mansikoita sekä rouhittua valkosuklaata
Kesäisiä herkutteluhetkiä!
On tosi ihanan näköinen piirakka! Heti kävisin kimppuun ;D
VastaaPoistaJa edellisen postauksen kakku on todella hieno! :)