tiistai 8. huhtikuuta 2014

Juustosarvet

Hyvä juustosarvien ohje. Julkaistu vanhassa blogissa 2010. Maistuu myös perheen pienemmille :) Täytyykin tehdä näitä pian pakkaseen!






16 pientä sarvea



2dl kermaviiliä
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
50g sulaa margariinia
2 dl emmental raastetta


Täyte:
esim. mozzarellajuustoa tai tuorejuustoa
tuoreita yrttejä


 sulata voi ja sekoita kermaviili jauhoihin. Sekoita kaikki taikinan loputkin ainekset keskenään. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli kumpikin osa pyöreäksi levyksi. Jaa kumpikin taikinalevy taikinapyörällä sektoreittain kahdeksaan osaan. Pane nokare haluamaasi täytettä jokaiselle palalle ja rullaa sarviksi aloittaen rullaaminen aina palan leveimmästä päästä. Paista 225 asteessa n. 10-15 min.

5 kommenttia:

  1. Oi että, pitäisipä tehdä juustosarvia pitkästä aikaa.

    VastaaPoista
  2. Niinpä, nämä herkut maistuu aina! Sisällehän voi laittaa mitä vaan kaapista löytyy..

    VastaaPoista
  3. Tuli tehtyä juustosarvia ohjeesi innoittamana. Nopeita valmistaa ja jauhoina käytin puolikarkeita täysjyväspelttijauhoja. Maistuvaisia on, nopea vierasvara.

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla, että oli onnistuneet. Erilaisilla jauhoilla saa kivasti uutta makua ja rakennetta!

    VastaaPoista
  5. Mitä jos jättää juuston pois, pitääkö se korvata jollain? Tai voiko sitä edes korvata jollain? Jos täytteeksi vielä laittaisi hieman kinkkua tms.. luuletko, että onnistuisi?

    VastaaPoista