maanantai 21. huhtikuuta 2014

Mämmikakku

Jäikö mämmiä kaappiin pääsiäisenpyhiltä tai alkaako maku kenties jo kyllästyttää...? Leivo mämmi kakkuun! Todella mehevä ja herkullinen kakku erityisesti vanilja/kermavaahdon kera tai kuorrutettuna esim suklaalla.






300g mämmiä
100g sokeria
100g voisulaa
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
1tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Notkista mämmiä lämmittämällä hetken mikrossa. Lisää voisula ja sokeri. Sekoita. Lisää munat ja sekoita huolellisesti. Sekoita jauhot ja mausteet keskenään ja lisää taikinaan. Kaada seos kuivakakkuvuokaan. Paista 190 asteessa 30-40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti