sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Sisustuskutsujen tarjoilut

Viikko sitten järjesti siskoni ihanassa kodissaan ennen remonttia sisustuskutsut johon tein tarjottavat. Pidän tosi paljon juhlien suunnittelusta ja varsnkin niistä tarjottavien suunnittelusta. Sain täysin vapaat kädet ja tässä menu..

- Suolaiset minimuffinit
- Oliivi-foccacciapalat
- Macarons
- Valkosuklaamoussekakku mansikkakastikkeella

Koska kaikki oli naisia (yllättäin) niin halusin tyylikkäät ja pienet suupala tyyppiset herkut. Lisäksi halusin jotain sellaista jota ei nyt ihan joka päivä tule syötyä. Laitan kaikista muista paitsi kakusta ohjeen..niin jää jotain omaan talteenkin :)
 Kakku oli herkullinen ja oli suosituin tarjottavista. Koristelusta piti tulla erilainen kuin tässä näkyy, mutta jouduin nostamaan kädet ylös ja luopumaan suurista suunnitelmista osaksi käytännön syistä ja pojan sairastumisen takia. Macaronsit taas osoittivat sen kuinka hankalia niitä on tehdä jos niitä ei heti samana päivänä tarjoa. Maku ja koostumus kärsivät sillä jouduin pakastamaan ne täytettynä sekä vuorokausi sen päälle vielä jääkaapissa. Foccacciapalat ottaisin seuraavan kerran muotilla sillä niistä tahtoi tulla hivenen liian isoja kun leikkasin. Ne maistui muuten herkullisilta, oli oikein omaan makuuni. Minimuffinit kuivuu herkästi jos niitä paistaa liikaa joten kannattaa olla tarkkana. Muuten näppäriä ja kivan näköisiä tarjottavia. Myöskään suolaiset muffinit eivät kokemuksen mukaan tykkää pakastuksesta joten helppouden takia pyöräyttäisin nämä vaikka tarjoilupäivänä. 

Laitan ohjeet kunhan ehdin kirjoitella ne, mutta tulossa on..

 Valkosuklaamoussekakku

Suolaiset minimuffinit

Oliivi-foccacciapalat

 Macarons limecurd ja suklaa ganache täytteellä

Valitettavasti hienot tarjottavani eivät päässeet pääosaan kauniisti katettuna vaan joutuivat väistymään kaikilta ihanilta sisustusjutuilta sivupöydälle ;)

Ja tässä niitä sisustusjuttuja :)

Itse ostin jälkiruoka-astioita. astiat oli kaikki tosi kauniita. Sisustustavaroita en halunnut tällä kertaa ostaa sillä asumme vielä "tilapäis"kodissa.Tähän kaappiin ihastuin!


Ihanat kutsut ja kiitokset emännälle!

3 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunis kakku! Ihana :)
  Ihanan näköisiä sisustusjuttujakin. Tuollaista kelloa olen haikaillut..

  VastaaPoista
 2. Ihania herkkuja. Näille kutsuille olisi ollut mukava osallistua. Hyvää syötävää ja kauniita esineitä tilattavaksi. Kyllä kelpaisi :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista :)Oli sielä monta ihanuutta!

  VastaaPoista