sunnuntai 4. marraskuuta 2012

To Do

Sain Koti, koira ja kokkaus blogista kivan haasteen.  Kerro kahdeksan asiaa jotka haluaisit keittiössä toteuttaa, mutta kuuluvat vielä siihen To Do-listaan.  1. Kiitä haasteen antajaa 
  2. Jaa haaste eteenpäin, vaikka 4:lle 
  3. Ilmoita näille haasteista 
  4. Kerro oma kahdeksan kohdan to do-listasi
Kiitokset siis Liinulle! Listan miettiminen oli yllättävän vaikeaa, mutta kyllähän niitä alkoi sitten tipahdella..pikkuhiljaa:) Niinhän se on ,että intoa olisi vaikka mihin, mutta aikaa ei riitä kaikkeen vaikka kuinka haluaisi. Listani on tässä:

1. Bebe leivokset. Muotit löytyy ja ohjekin on olemassa, mutta lienevätkö sen verran tuhtia syötävää, ettei niitä uskalla tehdä :) Juhlapöytäänkään ne eivät tunnu päätyvän..Koulussa ja töissä on tullut tehtyä useampikin, mutta pääsevät oman keittiön to do-listalle.

2. Sinappi. En ole koskaan tehnyt itse, mutta jouluksi voisin kokeilla.

3. Sienipiirakka. Täytyy myöntää, että on ollut mielessä jo pitkään ja tarkoitus olisi pian tehdä. Sienet odottaa pakkasessa. Koskaan ennen en ole sienistä tehnyt piirakkaa. Ja kun oikein muistelen niin en ole varmaan tehnyt kodin ulkopuolellakaan :)

4. Lasimestarin silli. Piti tehdä oikein perinteisellä reseptillä viime jouluksi, mutta jäi tekemättä. Kenties tänä vuonna. Sen verran tiedän vaikken sillin ystävä niin olekaan, että itse tehtyä ja kaupan ei voi edes verrata keskenään.

5. Suklaafondant. Vaikuttaa haasteelliselta. Joku tässä vaan ei sytytä. Saman voi tehdä sulattamalla suklaakakun päälle suklaata kastikkeeksi. Vai onko se kuitenkin eri asia :)

6. Krokaani. En tehnyt koulussa, ja se jäi jotenkin vaivaamaan. Saisinpa aikaseksi tehdä.

7. Marmeladi. Kuuluu taas sarjaan "tehty muualla, mutta ei koskaan kotona". Joulun to do-lista kasvaa :)

8. Suklaalla maalaminen. Lupasin näyttää kuinka suklaallakin voi maalata kakkuun. Kysyy perehtymistä koulun ohjeeseen ja aikaa joten tulossa on, mutta ei varmaankaan tänä vuonna kun joulukin on jo tuloillaan..Haaste lähtee suklaamarengille, Pistaasipähkinälle, Mimmin keittiöön ja Herkkubaariin.
Olkaapa hyvät!

2 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta! Täytyy alkaa pohtimaan ja listaamaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos....vastailen kyllä, kunhan valskaan piiiiiitkää listaani.

    VastaaPoista