maanantai 6. maaliskuuta 2017

Minttumutakakku ilman jauhoja

Viikonloppu lisänään yksi ylimääräinen vapaapäivä tuntui ihan minilomalta. Lepoa ja ihanista ulkoilusäistä nautiskelua ilman kiirettä. Tein jauhottoman mutakakun kahvipöydän herkuksi ja tämä oli kyllä tosi hyvää. Mintun makua voi säädellä after eighteillä..













200g voita
200g tummaa suklaata
4 kananmunaa
1,5 dl kermaa
10 after eight suklaapalaa





Sulata voi kattilassa ja sulata samalla sekaan myös suklaa. Lisää jäähtyneeseen lämpimään  massaan kananmunat, kerma ja after eightit. Kaada n. 18cm irtoreunavuokaan. Paista 35-40 minuuttia ja ota pois uunista kun keskusta on vielä hyllyvää. Anna jäähtyä hieman. Nauti jäätelön kanssa. Koostumus muuttuu napakammaksi kylmässä ja maistuu erinomaiselta myös niin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti