sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Kakku ja leivontatrendit 2017

Sain inspiraation tehdä myös kakku ja leivontatrendiaiheisen postauksen kun tein ruokatrendipostauksen tälle vuodelle. Kurkkaa myös ihanan Annin kevään kakkutrendit Lontoosta. Pääsisinpä minäkin vielä joskus ihailemaan messuille näitä taideteoksia 💜Juhlakakuissa näkyy metallin värejä, valkoista valkoisilla koristeilla ja paljon pitsiä. Sokerimassa pysyy suosittuna, mutta myös kreemi kuorrutteena jatkaa mukana. 


Gold tier wedding cake with ombre flowers:

Suomeen kaipaisin hyvää kultamaalia..!!!

Metallic cakes are one of the hot wedding cake trends for 2017. Take a sneaky peek at the blog to see what else is forecast.:


Suklaakakut on edelleen valumilla koristeltuja runsaita. Tuntuu, että mitä överimpi sen parempi. Kaut on runsaita ja näyttäviä. Nyt ei kainostella. Tuntuu, että tämä tyyli on vastakohta pikkutarkoille kakuille. Tyyliin..nyt pidetään hauskaa eikä nipoteta. Croquembouche Cakekakkujen maalaminen on nyt todella pop! Nyt otetaan mallia kuuluisien taiteilijoiden teoksista. Pitäisiköhän loihtia suosikkitaiteilijani vincent van cohin maalaus kakkuun. Hmmm..Hygienia on tässä vaan tärkeää, koska kakkua ei voi tuntikausia seisottaa lämpimässä. Yhtenä koristelun osana toimii hyvin.


''Sending roses from Paris''- Hand painted:


Nakukakut on suosittuja edelleen. Nämä on kyllä niin kauniita aitoine kukkineen.


wedding cake ideas - photo by Mikaela Marie Photography http://ruffledblog.com/peach-and-copper-wedding-inspiration:


Koristeluissa vaikuttaa suosittua olevan edelleen voikreemistä tehdyt kukat. Korean 3D flower buttercream cake.:

Kakku/herkkupuffet tarjoaa kaikille jotain ja sillä saa näyttävän tarjoilupöydän ja runsaan vaikutelman. Runsasta ja yltäkylläistä.

Rustic Wedding Dessert Table. Incorporate colorful flowers and lighting.  Caterer to make desserts Mini French Patesseries (3 vendors) Bakery to provide 2-tier cake for cutting ceremony rose cupcake tower:


Musta värinä! Tuleeko tänä vuonna enemmän dramaattisia mustia nakukakkuja ja sokerimassaluomuksia. Entä miltä maistuisi musta jäätelö?


Kuvahaun tulos haulle cake trends 2017
Croissantteihin laitetaan nyt täytteeksi vaikka mitä mousseja ja muuta..ja eihän se voi olla muutakuin överihyvää :)

Värejä! Upeilla väreillä koristellaan donitsit ja muut. Galaksiteema ja mirror claze peilikiiilteet jatkanevat edelleen.

Leivonnassa puree edelleen perinteiset leivonnaiset. Korvapuusti, mustikkapiirakka ja muut ihanat turvalliset lohtuherkut. Churrotaikinasta tai voitaikinasta tehdään tötteröitä johon laitetaan kaikkea överiä mm. jäätelöä. Suolaisista lihapiirakka ja muut voitaikinaleivonnaiset tuntuu olevan suosittuja. 


Kerro oma fiiliksesi tämän vuoden trendeistä! Onko joku mikä ihastuttaa tai kauhistuttaa?


Täältä löydät kakkumonsterin kakku ja leivontatrendit                                                                               💜


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti