keskiviikko 9. marraskuuta 2016

#Me ollaan foodlover!

Monet blogissani vierailleet on ehkä huomanneet ulkoasun hieman muuttuneen. Blogiringin blogit löytyvät nyt uudesta Foodlover sivustosta josta löytyy myös Inspirationin blogit. Muutoksen ansioista löydät yhteensä 57 ruokablogia foodlover sivustolta tarjoamaan sinulle reseptejä ja inspiraatiota. Olen tosi ylpeä saadessani olla tässä upeassa joukossa mukana. Haluaisinkin kehittää blogia tulevaisuudessa vielä paremmaksi jotta te lukijat voisitte saada tästä mahdollisimman paljon irti. Nyt kuitenkin haasteeseen joka on heitetty jotta saisimme teille tätä uutta kuviota tunnetuksi. Haasteeseen kuului kertoa viisi lempiblogia uudelta saitilta. Tehtävä on tosi vaikea ,koska hyviä on niin monta, mutta tässä omat lempparit..

Pikku murusia blogista löytyy kauniita leivonnaisia upeilla kuvilla. Super lahjakkaan Mariannan reseptejä löytyy myös Herkkuleivontaa-lehdestä.


Kakkumonsterin blogista löytyy tosi monipuolisesti reseptejä, teko-ohjeita, videoita ja kaikkea mitä leivonnan saralta löytyy. Päivitystahti on myös nopeaa joten aina löytyy uusia ideoita toteutettaviksi.


Suklaamarenki on ollut yksi suosikeista jo pitkältä ajalta. Kauniit kuvat ja tunnelmallisuus. Siinä yhdistelmä josta tykkään!


Hauska rempseä kirjoitustyyli, hyvät reseptit ja pohojalaisuus! Ei tarvi muita selityksiä.


Mansikkamäki on aloitellut bloggaamisen samoihin aikoihin kuin minä ja yhä uudelleen hämmästelen tämän taidokkaan tekijän aikaansaannoksia. Yksi taitavimmista mitä tiedän!Käykää ihmeessä tutustumassa uusiin sivuihin ja jos Isänpäivän menu on vielä hakusessa. Näiltä sivuilta löydät varmasti hyviä reseptejä ja ideoita.

Arvonnan voittaja on Sari. Onnea!! Laitetaan paketti sinulle postiin.

2 kommenttia: