torstai 3. marraskuuta 2016

Syksystä Jouluun, Tiia Koskimies

*kirja saatu arvostelukappaleena
Sain syksyllä tämän ihanan kirjan arvostelukappaleena ja nyt palaan siihen uudestaan ensimmäisten lumihiutaleiden laskeutessa maahan. Uskomatonta kuinka nopeasti syksy on mennyt ja kohta saa alkaa suunnittelemaan joululahjoja ja leivonnaisia. Kirjan kirjoittaja on helsinkiläinen vapaa toimittaja ja tietokirjailija, joka kirjoittaa Umami.fi-ruokablogia. Aikaisempia kirjoja häneltä on mm.Suomalainen smoothiekirja, Suomalainen puurokirja ja Parhaat piirakat.

Kirja alkaa syksystä ja säilönnästä jossa jo on mielessä joulun herkut. Reseptejä löytyy erilaisista marmeladeista ja hilloista marinoituihin sieniin. Ruokaohjeita löytyy myös perinteisistä vähän modernimpiin jouluruokiin unohtamatta kasvisruokaa. Kirjasta löytyy aitoa joulufiilistelyä ja kauniita kukka-asetelmia ja ideoita kattauksiin.


Tämä kirja on ihana lahjaidea kelle vaan, mutta erityisesti nuorelle joka vaikkapa kotoa muuttaessaan etsii sitä omaa joulunviettotapaa tai "joulufanille" joka jo lokakuussa intoilee lähestyvästä joulusta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti