tiistai 12. tammikuuta 2016

Suklaamysli

Tässäpä oikein lohtuherkku talveen! Ei mikään keventäjän juttu, mutta taatusti terveellisempää kuin monet muut herkut..

Pakkaa mysli kauniiseen purkkiin ja kietaise ympärille ruusunpunainen nauha ja anna lahjaksi ystävälle.











2 dl kaurahiutaleita (luomu)
1 dl mantelilastuja
2rkl kookoshiutaleita
100g suklaahippuja tumma
1 dl cashew pähkinöitä
2 rkl hunajaa




Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen. Sekoita kaikki aineet kulhossa ja levitä uunipellille. Paista kullanruskeaksi ja kääntele lastalla paiston keskivaiheilla. Nauti kylmänä pakkaspäivänä vaikka aamupalaksi.

Voit käyttää mysliin vaikka mitä aineksia kaapin perukoilta. Vaikkapa erilaisia pähkinöitä, sieminiä ja kuivattuja hedelmiä.

VINKKI! Käytä rouhittua tummaa suklaata myslin seassa. Laita osa uuniin jotta se sulaa ja sekoita lämpimänä muihin aineksiin. Lisää loppurouhe jäähtyneeseen mysliin.



4 kommenttia:

  1. Näyttääpä herkulta! <3 Jos kiinnostaa, meidän blogista löytyisi pähkinäinen haaste ja tämäkin herkku sopisi siihen:http://serkustensuklaaunelma.blogspot.fi/2016/01/uusi-vuosi-ja-uudet-kujeet-myos-blogin.html

    VastaaPoista
  2. Tässä myslissä on kyllä raaka-aineet kohdillaan, maistuisi! :)

    VastaaPoista
  3. Näyttää hyvältä, vaikka en mikään myslin suuri ystävä normaalisti olekaan, tiedä sitten, jos suklaaversio maistuisi ;)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteista :) Tätä on ripoteltu ahkeraan rahkan ja jogustin päälle ja on kyllä hyvää!

    VastaaPoista