sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kermakakku 70-vuotisjuhlaan

Tämä kakku meni jo jokin aika sitten 70-vuotisjuhliaan viettävälle. Kakku tarjottiin hakemisen jälkeen seuraavana päivänä ja se vaati koristeilta kestävyyttä. Ruusujen alla on sokerimassasta tehty laatta joka on sivelty valkosuklaalla ennen laittoa kakun päälle.

kakkupohja on perus sokerikakkupohja jonka kostutin sitruuna-sokerivedellä.
Täytteenä diblomaattikreemi ja vadelma hillo jossa mukana aitoa marjaa.

Ruusut tein pitkästä aikaa marsipaanista. Täytyy kyllä kehua Tamperelaisen kakkuateljeen massoja. On ne niin hyviä käsitellä. Sivelin ruusujen terälehtiin vähän kultatomua. Kuvauksen jälkeen sai kukat vielä ympärilleen valkoisia sokerikuulia..






Pienessä keittiössä viikonlopun parempi lihapata.
Uskallan suositella :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Jotenkin minäkin tykkään tästä yksinkertaisuudesta vaihteeksi.

    VastaaPoista