torstai 21. helmikuuta 2013

pienessä keittiössä

kokkaillaan arkiruokia. Ruokablogi toimii reseptipankkina ja toivottavasti antaa inspiraatiota tehdä vaihtelevaa kotiruokaa. Monessa perheessä ruoka saa uuden merkityksen kun lapset siirtyy soseista syömään samaa ruokaa kuin muut. Pakostakin alkaa kiinnittämään enemmän huomioita ruoan terveellisyyteen ja sehän ei ole koskaan huono juttu. Olen saanut myös alkaa käyttämään kekseliäisyyttä kun pojalle ei oikein nuo kasvikset tunnu maistuvan. Niitä on kuitenkin onneksi helppo piilottaa ruokaan ja makukin paranee.

 Porkkanasämpylät isoille ja pienille :)

 Idea ruokablogiin tuli ihan siitä kun etsin sopivia ruokaohjeita..Lapsiperheen ruokaohjeita ei tullut vastaan niin kovin paljon ja ajattelin, että ruokablogiin ohjeita voisi kehitellä ja testata.
Kouluakin on tullut käytyä alalta vaikka eihän se sinänsä näy(maistuukohan? :))arkiruoassa kovikaan paljon. Kiinnostus ruokiin on säilynyt vaikka onkin jäänyt vähän kakkoseksi leipomiselle.Sen voin kertoa, että ruokaohjeita ja kirjoja on kuitenkin kaapit pullollaan testaamista varten.  Nyt opetellaan mikä on 1vee pojanviikarin lempiruokia ja sitten yritetään totuttaa myös niihin inhokkeihin..Se on pitkä löytöretki. Tervetuloa mukaan!

Ihan alkutekijöissä ollaan, mutta kurkata voi pieneen keittiöön tästä:

www.pienkeittio.blogspot.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti