maanantai 7. tammikuuta 2013

Arvonta!

Uuden vuoden kunniaksi ajattelin laittaa pystyyn arvonnan. Mitä toivot uudelta vuodelta 2013? Onko suunnitelmia leivontaan tai muuhun elämään liittyen? Moniko aikoo pudottaa painoa :) Tuliko tehtyä uuden vuoden lupauksia?

 Itsellä vuosi on alkanut haastavasti ja kiireisesti. Blogiin en ole oikein ehtinyt panostaa niin paljon kuin olisin halunnut. Pikkumies pitää huolen, että äiti ei liikaa koneella näpyttele ja hyvä niin..Muuton jälkeen tavarat alkaa pikkuhiljaa löytää paikkaansa. Kevättä kohti mennään uusin haastein ja ideoin. 

Minä toivon uudelta vuodelta malttia löytää itselle omaa aikaa rentoutua, että jaksaa haastavina hetkinä. Lisäksi olisi ihana lähteä johonkin reissuun :)


 Palkintona Iloleipurien kahvikakkuvuoka ja paljon muuta leivontaan liittyvää. 
Arvontaa voi osallistua 24.1.2013 asti jonka jälkeen arvon voittajan.


Paljon onnea kaikille arvontaan!

35 kommenttia:

 1. Oiekin hyvää alkanutta vuotta myös sinulle!En ole tehnyt mitään varsinaista uuden vuoden lupausta, mutta toivoisin 2013 terveyttä, sekä paljon erilaisia onnenhetkiä elämän eri tilanteissa!
  Toivon myös, että 2 Turkkiin kohdistuvaa matkasuunnitelmaani toteutuisivat :)
  Arvontaonnea! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää alkanutta vuotta:) En ole tainnut koskaan tehä mitään lupauksia, en siis tälläkään kertaa. Toivon tietysti, että olisin yhtä onnellinen tänä vuonna kuin edellisenäkin ja että eteen tulisi kivoja yllätyksiä pitkin vuotta :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa vuodenalkua! Lupauksia en tehnyt, mutta jos saisi omaa blogiuutukaista pyöritettyä aktiivisemmin kuin aiempia ja leivottua ja neulottua mukavan määrän niin siinähän sitä jo olisikin :)

  VastaaPoista
 4. Mukavaa alkanutta uutta vuotta!
  Lupausta en uudeksi vuodeksi (tälläkään kertaa) tehnyt =)
  Toivon vuodelle 2013 terveyttä, iloa, uusia asioita, kivaa vuotta =)

  VastaaPoista
 5. Minä toivon hyviä, rauhallisia hetkiä. Aioin elää terveemmin, liikkua enemmän, tehdä enemmän, olla sohvalla vähemmän, keskittyä enemmän kotiin ja perheeseeni...en lupaa, mutta yritän ja toivon.

  VastaaPoista
 6. Hyvää uutta vuotta! Mukana arvonnassa. =P Itse en oikein uuden vuoden lupauksista pidä, koska olen sitä mieltä, että jos elämässä on tehtävä muutoksia, on ne tehtävä heti eikä odotettava uutta vuotta. x) Itse toivon tältä vuodelta vain et perhe pysyis terveenä. =) Jos jotain vähemmän lällyä nyt toivotaan niin ois tosi kiva et kaverit pyytäis taas tekemään ihania ja erilaisia fantasiakakkuja, jotta pääsee kokeilemaan kaikkea uutta. ;)

  VastaaPoista
 7. Täällä leivon juuri kakkupohjia poikamme häihin, vierita kutsuttu reilut 200;-)
  Ei mitään muuta lupauksenpuolta tälle vuodelle kuin nuo häiden laitot!

  VastaaPoista
 8. Tänä vuonna aion leipoa vielä enemmän kakkuja kuin viime vuonna =DD. Mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 9. Hyvää uutta vuotta! Toivon itselleni että työt ei veisi kaikkea voimaa leipomisesta :D mukana arvonnassa

  VastaaPoista
 10. Ei lupauksia, yksi suuri toive minulla on, nimittäin parempia yöunia ;) (puolivuotias tyttöni on huono nukkuja)
  Mukavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 11. Hyvää alkanutta vuotta sinulle!

  Minä toivon mieleenpainuvia mukavia hetkiä ja uusia ideoita kakkuiluun :)

  VastaaPoista
 12. Lupauksia en tehnyt ja toivon että vuosi 2013 on yhtä mukava ja onnellinen kuin vuosi 2012.Hyvää uuttavuotta sinne ja toivon tietenkin kaikenlaisia leipomuksia josta ottaa mallia...

  pikkeliini@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Ihanaa alkanutta vuotta sinne! <3 Kauheesti en oo vielä ehtiny suunnittelemaan, mutta leipuri-kondiittorin ammattitutkinto on ollut unelmana, joten kouluun ois kiva päästä! En vaan tiiä raaskinko vielä tuota nuorimmaista hoitoon jättää. Päivä kerrallaan ja senhän näkee sitten mitä tämä vuosi tuo tullessaan! ;)

  VastaaPoista
 14. Uudelle vuodelle olisi toiveena saada töitä, nyt valmistumisen jälkeen. Ja uusia kokemuksia leivonnan saralla :)...

  VastaaPoista
 15. Hyvää tätä vuotta!
  Uuden vuoden lupauksia ei tullut tehtyä. Toivon että saa olla terveenä ja onnellinen. Lisäksi olisi kiva jos pääsisi pitkästä aikaa reissuun, vähän kauemmaksi :)

  VastaaPoista
 16. Maukasta alkanutta uutta vuotta! Alkavalle vuodelle toivon haasteellisia ja koukuttavia kakkuja ja kakunkoristeita :)

  VastaaPoista
 17. Uudelta vuodelta toivon terveyttä ja lupaan parantaa leivonta ja kokkaustaitojani. :) Painoa pudotellaan superdieetin avulla!

  VastaaPoista
 18. Uudelta vuodelta toivon terveyttä ja muutenkin parempaa vuotta kuin viime vuodet. Hieman jo näyttääkin siltä :)

  Oikein lämmintä uutta vuotta!

  VastaaPoista
 19. Lupaan nauttia ja pitää huolta itsestäni :D

  VastaaPoista
 20. Hyvää vuotta 2013! Itse en tehnyt uuden vuoden lupauksia. Mutta musta on mukavaa, että uusi vuosi tuntuu aina uudelta alulta - katsotaan mitä tämä vuosi tuo tullessaan... ehkäpä joku isommista tai pienemmistä haaveistani toteutuu :)

  VastaaPoista
 21. Uuden vuodenlpauksia ei minullakaan tullut tehtyä! Vuodesta toivon rakkauden täyteistä,tervettä,rentouttavaa.... ja ihana kun pääsemme muuttamaan omaan taloon :)

  aksu_85@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Hyvää alkanutta vuotta 2013! Ei ole pahemmin mitään suunnitelmia, pitäs testailla kakkureseptejä kun kesällä juhlat tulossa.

  VastaaPoista
 23. Hyvää uuttavuotta, itse tein yhden lupausken uudeksi vuodeksi ja se on se, että opiskelen kovemmin. Lisäksi on kiva oppia tekemään kakkuja paremmin.

  VastaaPoista
 24. NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi)14. tammikuuta 2013 klo 5.51

  Hyvää tätä vuotta! Nautin elämästä ja herkuttelen omatekemillä leipomuksilla.

  VastaaPoista
 25. Onnellista Uutta Vuotta!

  Toivoisin voivani olla kärsivällisempi lasteni kanssa. Luulen, että sen tähden leipomiseni jäävät vastedes vähemmälle - tai ehkei leipomiset, mutta kuvaamiset ja näpyttelyt koneelle. En ole laihdutus- vaan masunkasvatuskuurilla, toukokuussa viimeistään paino taas laskee reilusti. ;)

  VastaaPoista
 26. Aika samat toivomukset kuin sinulla. Löytää aikaa rentoutua ja harrastaa liikuntaa useammin.


  *Neutroni*
  neutroni@luukku.com

  VastaaPoista
 27. Itselleni liikunnan lisäystä, joten leipomista voipi jatkaa samaan malliin :)Toivottavasti sinä jaksat jatkaa ihanan blogisi pitämistä :)

  -nanna

  VastaaPoista
 28. Ihanaa uutta vuotta...
  Itsellä on kuntokuuri menossa ja tarkoitus on saada painoa putoamaan liki 10 kiloa, lisää lihasta - vähemmän rasvaa - periaatteella.

  VastaaPoista
 29. Onnekasta uutta alkanutta vuotta 2013 kaikilla herkuilla!

  Katselin arvontaa aiemmin ja ajattelin, etten osallistu, kun olen matkalla pitkään.
  Muutin kuitenkin mieleni, ompahan jotain mitä odottaa :D
  Laihduttaa en aio, niin kauan kuin mahdun testiasuuni joka on jo 25 v. !
  Koirakaverin kanssa, joka ei ole oma, liikun milloin 2 jopa 6 viikkoa putkeen ja usein ! Eiköhän riitä yhdelle hiirelle liikunta!
  Elokuvissa käyntiä, musiikkia, leipomista, ei ole aikomuskaan lopettaa, eikä kommentointia toisten blogeihin :D !

  VastaaPoista
 30. Tavoitteena olisi kohottaa kuntoa ja pudottaa siinä samassa muutama kilo.
  T.Maria

  VastaaPoista
 31. Vuonna 2013 tavoitteenani on pykätä leivonta- ja/tai ruokablogi pystyyn :D Mahdollisesti jo ihan lähiaikoina. Lisäksi pyrin tekemään kaikki muutkin ruokani itse vältellen kauppojen valmissapuskoja :)

  VastaaPoista
 32. Toivon, että tänä vuonna a) ennätän tekemään aiempaa enemmän kivoja asioita (sisältäen leipomisen :) b) pääsen jonnekin etelän lämpöön pariksi viikoksi ja c) selviän hengissä lapsukaisen uhmaiästä. :D

  canelia77@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Onnea teille uuteen kotiin! :) Itse en mitään varsinaisia uudenvuoden lupauksia ole tehnyt, mutta leipomuksia varmasti tulen tekemään mm. tämän ihanan blogisi inspiroimana.
  Nimim. Riksu
  riikka_kuitunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Tein maltillisen lupauksen, lupasin pitää painoni ennallaan. Ihania ja maistuvia reseptejä blogissasi.

  Siiseli - siiseli@mbnet.fi

  VastaaPoista
 35. Minäkään en yleensä lupaile mitään uudelle vuodelle, eletään päivä kerrallaan :) Mutta kakkujen kanssa häärääminen jatkukoon, sen verran mukavaa puuhaa se on :)
  t: Teija

  VastaaPoista