perjantai 11. tammikuuta 2013

Tex Mex tortillat

Nappasin tämän reseptin Kaikki äitini reseptit blogista. Olipa hyviä. Harmitti vaan kun kaposeen uuniin ei mahtunut kerrallaan kuin neljä. Näistä ei tullut edes ähky olotila joka varmaankin johtui lihattomuudesta ja tortillojen gluteiinittomuudesta..Virkistävän uudenmakuisia! Salsa verdeä ei kaapista löytynyt, mutta maistuivat silti.

Hyvää viikonloppua kaikille!


paketti pieniä pehmeitä maissitortilloja (2-3 per syöjä)
1 prk Salsa Verde kastiketta (Pirkka, mieto)
1 prk siivutettuja vihreitä chile tai jalapenoja
1 sipuli
voita
juustoa raastettuna (esim goudaa ja kypsynyttä cheddaria puolet ja puolet)
1 purkki lemppari valmissalsaasi
ranskankermaa tai kermaviiliä

 
Laita  uuni 225 asteeseen.  
Kaada salsa verde kasariin kuumenemaan ja hienonna maun mukaan (kourallinen) jalapenoja mukaan.
Silppua sipuli ja laita voinokareeseen hiljalleen kuullottumaan ja pehmenemään.
Raasta Juustot
Avaa salsa ja kermaviili.
Levitä tortillat uuninpellille leivinpaperin päälle ja ripottele jokaiselle juustoraastetta.
Tuikkaa uuniin kunnes juusto sulaa.
Sitten vaan joka tortillan päälle ensin sipulia, sitten salsa verdeä, sitten punaista salsaa ja lopuksi kermaviiliä.
Kastikkeet kannatta vetää keskelle vauhtiraidaksi, niin on helpompi syöda kun taitat tortillan kahtia.


  • Muistahan osallistua arvontaan alempana!!

1 kommentti:

  1. Koklaa vielä Salsa verdelläkin (Pirkan oma on hyvää)!

    VastaaPoista