perjantai 21. joulukuuta 2012

Suklaakiekot

Olen saanut pudotettua raskauskiloja pitkin syksyä ja tänä jouluna en haluaisi liikaa herkutella varsinkaan konvehdeilla, mutta kyllä sitä nyt jotain hyvää täytyy saada. Jossain lehdessä muistelin nähneeni tämän tyylisen ohjeen ja päätin tehdä siskolle lahjaksi ja itsellekin naposteltaviksi.
Hyvälaatuista tummaa suklaata
pähkinöitä
kuivattuja hedelmiä
mantelirouhetta
kookoshiutaletta ym.

sulata suklaa ja pyöräytä lusikalla leivinpaperin päällä kiekoksi. Ripottele päälle haluamiasi lisukkeita. anna jähmettyä kylmässä.

4 kommenttia:

  1. Ihanan yksinkertaisia ja helppoja, mutta ihania! :) Olen palannut. ;)

    VastaaPoista
  2. Pakko kommentoida, että ei tää kyllä millään kevyisiin herkkuihin mene.. :D Ehkä terveellisempää kuin tavallinen suklaa, koska olet käyttänyt tummaa suklaata ja pähkinöitä ym, mutta silti...

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Suklaa on terveysruokaa,kunhan se sisältää 70-80% kaakaota ja sitä nauttii kohtuullisesti. Pähkinöiden terveysvaikutuksia ei varmastikaan tarvitse selittää. Kevyihin herkkuihin tämä menee kevyesti minun mittapuulla. Varmasti on terveellisempää ja kevyempää kuin suklaa-pähkinäpikkuleivät vaikkapa. Tein näitä nimenomaan joulukonvehtien sijaan. Mutta kenties meillä on erilaiset näkökulmat keveydestä ja terveellisyydestä :)

    VastaaPoista