keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Kakkukurssikiertue Langoitetut sokerikukat, Pioni

Kevät etenee hurjaa vauhtia ja kakkukurssit lähenee. Kevään ja kesän lähestyessä alkaa mietinnät tulevista juhlista, tarjottavista ja koristeluista. Marjo Moilasen ja Pia Penttilän luotsaamilla kakkukurssikiertueilla voi opetella kakkujen kuorrutusta sokerimassalla ja langoitettujen sokerikukkien tekoa.
 Koko ajan harvemmin ihan perus pursotetut täytekakut enää istuu nykypäivän juhliin vaan haetaan jotain persoonallista ja teemaan sopivaa. Langoitetut kukat on kestäviä ja kauniita kakun koristeita jotka jää myös muistoksi juhlapäivästä.

Odotan kyllä kurssia innolla, koska saa kerrankin rauhassa opetella uutta. Koristeiden teko kotosalla on jäänyt harmittavan vähälle juurikin tästä syystä :) Ja ainakin kakkukiertueen kuvien perusteella meno on ollut myös hauskaa :) Langoitettujen sokerikukkien kurssi sopii ihan aloittelijalle ja kokeneemmalle kakkuilusta innostuneelle.

Jos mielit vielä Seinäjoen kurssille niin ole nopea! Paikkoja on rajoitetusti. Lisäämällä kommenttiosioon Lempikakku saat tuotelahjan kurssilla!

Kakkukiertue siis 

Vaasa 12.3 
Seinäjoella 13.3
 Oulu 9.-10.4 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti