16 pientä sarvea
2dl kermaviiliä
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
50g sulaa margariinia
2 dl emmental raastetta
Täyte:
esim. mozzarellajuustoa tai tuorejuustoa
tuoreita yrttejä
sulata voi ja sekoita kermaviili jauhoihin. Sekoita kaikki taikinan loputkin ainekset keskenään. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli kumpikin osa pyöreäksi levyksi. Jaa kumpikin taikinalevy taikinapyörällä sektoreittain kahdeksaan osaan. Pane nokare haluamaasi täytettä jokaiselle palalle ja rullaa sarviksi aloittaen rullaaminen aina palan leveimmästä päästä. Voitele munalla ja paista 225 asteessa n. 10-15 min.
Itsekin tein juuri sarvia, tosin kauraisalla sämpylätaikinalla. Kiva ohje tämäkin.
VastaaPoista