torstai 17. syyskuuta 2015

Juustosarvet

Jos kaipaa hyvää suolaista iltapalaa tai vaikkapa myytävää myyjäisiin niin kokeile juustosarvia! Vanha resepti uudelleen päivitettynä ja maistuu kaikille..









 16 pientä sarvea

2dl kermaviiliä
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
50g sulaa margariinia
2 dl emmental raastetta

Täyte:
esim. mozzarellajuustoa tai tuorejuustoa
tuoreita yrttejä

 sulata voi ja sekoita kermaviili jauhoihin. Sekoita kaikki taikinan loputkin ainekset keskenään. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli kumpikin osa pyöreäksi levyksi. Jaa kumpikin taikinalevy taikinapyörällä sektoreittain kahdeksaan osaan. Pane nokare haluamaasi täytettä jokaiselle palalle ja rullaa sarviksi aloittaen rullaaminen aina palan leveimmästä päästä. Voitele munalla ja paista 225 asteessa n. 10-15 min.

1 kommentti:

  1. Itsekin tein juuri sarvia, tosin kauraisalla sämpylätaikinalla. Kiva ohje tämäkin.

    VastaaPoista