sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen herkuttelu jatkuu..

Nyt on saavuttu takaisin kotiin pääsiäisen vietosta. Tässä hyydykekakku jonka vein kahvipöytään mummolaan. Kokeilin suklaamunien tekoa temperoimalla vähän eri tekniikalla kuin yleensä käyttämättä marmorilevyä ja epäonnistuin! Harmitti vietävästi, mutta tällaista se joskus on..aikaa ei riittänyt uusintaan joten yhden munan sain sentään muotista irti ja kakkuun koristeeksi.






Kokolla käytiin ja virpomistakin kokeiltiin, on syöty ja sukuloitu. Kakun koristeita ja kakkupohjan tekoa tänään ja huomenna ennenkuin alkaa arkinen aherrus :) Mukavaa pääsiäisen jatkoa kaikille :)





Kertokaahan vielä mikä oli teidän pääsiäisherkku!? Olis mukava tietää mikä oli kahvipöydän paras herkku!
Meillä syötiin kakun lisäksi mämmiä, sitruunaista persikkarahkaa ja päärynäkääretorttua Mämmimudcake jäi harmittavasti seuraavaan vuoteen..tai ehkä tulee vielä tehtyä :)

2 kommenttia:

  1. Meillä ei ole ikinä mitään fiksattuja pääsiäisjuttuja, mutta tänä pääsiäisenä olen ilokseni törmännyt ekaa kertaa hyvään mämmiin ja sain kotitekoista rahkapullaa, joka käänsi minut rahkapullatykkääjien leiriin. Molemmat on aiemmin olleet minulle aika meh. Mämmimudcake kuulostaa hävyttömän hyvältä. Mun on ehkä pakko viedä tuo idea sinulta omalle kokeilulistalle. :)
    Parhaillaan uunissa paistuu vikaksi pääsiäisherkuksi munaton suklaakakkupohja kikherneliemimarenkiin tehtynä. Ei nyt mene kaikkien taiteen sääntöjen mukaan ajankäytön puolesta, mutta joskus iskee kakunhimo yllättäen. :)

    VastaaPoista
  2. Mämmimudcake vaan kokeiluun! Ei voi olla kuin hyvää! Rahka ei ole minunkaan suursuosikki, mutta kyllä se vaan hyvin tehtynä toimii..

    VastaaPoista