Kakun sisälle laitetaan yleensä hilloa/marmeladia ja kreemiä. Koristelussa käytetään tietysti hedelmiä ja reunoilla esim. kakkumurua, paahdettuja mantelilastuja, kookoshiutaleita jne. Komeus kruunataan näyttävällä hedelmäasetelmalla.
Tämä kakku meni syntymäpäiviään viettävälle miehelle jonka ajattelin tykkäävän "kermattomasta" kakusta. Ja kyllä kakku hävisi pöydästä aikas nopeaan muidenkin avustamana. Koristelu meni nyt niin ja näin..puolustuksena kerrottakoon, että poika sairasti samaan aikaan vesirokkoa ja puhti oli jokseenkin poissa...Huh!
4 munan peruskakkupohja jonka maustoin sitruunankuorella
Kostutus: appelsiimehua
väleissä diblomaattikreemiä, aprikoosihilloa ja banaania
Huom! Kannattaa käyttää mieluiten marmeladia kakun kuorrutkseen. Hedelmät liukuu hillon päällä helpommin minne sattuu.
Huom! Kostutuksen kanssa kannattaa olla tarkkana, valitse kevyesti makua antava ja kostuta rennosti koska täyte ei juuri kostuta kakkua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti