sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kakku olympialaisten kunniaksi

Kisoja on tullut seurattua välillä töissä ja kotona mitä on ehtinyt ja ehdottamasti sykähdyttävin hetki oli omasta mielestäni Iivo Niskasen hiihto ja leijonien hieno pronssi. Hienoja fiiliksiä saatiin kokea!

Kakussa ideana oli iloisuus ja hyvä henki. Olympia renkaat edustaa tietysti olympia aatetta. Strösselit valitsin iloisen fiiliksen luomiseksi ja taitaa siitä löytyä olympia renkaiden värejäkin.


Kakku on korkeahko ja siinä on viisi kerrosta. Täytteenä on raikas marianne mousse.Tämä on vähän epäesteettisempi kuva on mummulasta johon kakun kiikutin tuhottavaksi.

 
Olettekos te seuranneet kisoja ja mitä hetkiä sieltä jäi mieleen? ja onko tullut leivottua mitalikahveille :)

4 kommenttia:

 1. Kiva olympiakakku! En yleensä seuraa urheilua, mut jääkiekon pronssiottelu tuli katsottua ja olihan se mukavaa katsottavaa:)

  VastaaPoista
 2. Hieno Olympiakakku! Olis varmasti kelvannut itse sankareillekin :)

  VastaaPoista
 3. Oi kuule, minulla oli periaate kakku per suomalainen mitali ja aloituskakku piti tehdä ja myös Iivon neljännestä sijasta ja Aino-kaisallekin pikkuleipiä. :) Oon urheiluhullu, seurasin kaikkea mahdollista suomalaisten osalta ja itkujakin tirauttelin tämän tästä, kun niin herkistytti. ;D Oli mahtavat reilut pari viikkoa. Kultahiihto, Ennin hopea, Iivon, Aino-kaisan ja Kertun hiihdot erityisesti sykähdytti, unohtamatta Matin huippua viidenkympin karkuyritystä. :) Mahtava tuo sinun kakku!!!

  VastaaPoista
 4. Hyvä Leena-muori :) Ja MinnaT..kiitos kivasta kommentista :)

  VastaaPoista