maanantai 8. lokakuuta 2012

Rieskaa

Siitä onkin pitkä aika kun olen tehnyt itse rieskaa. Vitsi, että oli hyvää! Tähän saa kivasti käytettyä puuron jämät ja valmistuu muutenkin nopeasti vaikka keiton kanssa nautittavaksi.





2 dl ohrapuuroa (luomu)(mitä tahansa puuroa)
1 dl kermaviiliä (tai piimää)
1 kananmuna
ripaus suolaa
2,5 dl hiivaleipäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
 
Sekoita jäähtyneeseen puuroon kermaviili, muna ja suola. Sekoita nopeasti sekaan jauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe. Taputtele leivinpaperin päälle kaksi rieskaa jauhoja apuna käyttäen. Leikkaa taikinapyörällä paloiksi ja pistele haarukalla. paista 250 asteessa n.15min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti