perjantai 10. elokuuta 2012

Kakkua kolmekymppiselle

Kolmekymppis synttärikakkuni. Sisällä veriappelsiinihyydykettä ja suklaa-pähkinä kreemiä.Ruusut ja koristelaatta on marsipaania.Lisäsin hieman kulta-teeman mukaisesti kullanväristä tomuväriä ruusuihin.Kakun reunalle laitoin koristenauhan..(ei syötävä)


3 kommenttia:

 1. Aivan uskomaton taidonnäyte tää sun kakku! <3 Ihana värimaailma, tykkään! :) Kävin vuodatuksessa ja huomasin sun päivityksen, että oot sinäkin tänne muuttanut. Niinku varmasti moni muukin Vuodatukseen pettynyt, minä mukaanlukien. :) Laitankin tän sun blogin heti tonne bloggerin seurantaan! Vähä on vielä harjoittelussa tämä Bloggerin käyttö! :D Vaan eiköhän tää tästä lähde rullaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos! :)Laitan sinutkin listalle!! Samaa minäkin harjottelen..varsinkin kun en ole muutenkaan mikään tietokonenero :)

   Poista
 2. Niin ja korjaus vielä koskien postausta..koska hoksasin vasta äsken kuinka saan vanhat kuvat oikeille paikoilleen ajallisesti niin tämä vanha postaus 30-vuotiskakusta jää tähän..Vaikka (apua)täytän pian 34! Kääk..mihin nämä vuodet menee..

  VastaaPoista