Pähkinä Cup Cakes
100g margariinia
2 munaa
12 mantelia jauhettuna
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhoja
200g kermaviiliä
Täyte:
50g voita
1,5 dl fariinisokeria
2 tl kanelia
80g hasselpähkinärouhetta
Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat ja sekoita hyvin. Jauha mantelit ja sekoita ne jauhojen ja leivinjauheen kanssa. Kääntele jauhoseos vuorotellen kermaviilin kanssa taikinaan.
Sulata täytteen rasva. Sekoita rasvan joukkoon sokeri, kaneli ja pähkinärouhe. Jaa taikina kuuteen jättimuffinipellin koloon puoliväliin. Sirottele täytettä väliin ja täytä loppuun. Sirottele täytettä lopuksi myös kuppikakkujen äälle. Paista n. puoli tuntia 180 asteessa kunnes kakut ovat kypsiä.
2 munaa
12 mantelia jauhettuna
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhoja
200g kermaviiliä
Täyte:
50g voita
1,5 dl fariinisokeria
2 tl kanelia
80g hasselpähkinärouhetta
Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat ja sekoita hyvin. Jauha mantelit ja sekoita ne jauhojen ja leivinjauheen kanssa. Kääntele jauhoseos vuorotellen kermaviilin kanssa taikinaan.
Sulata täytteen rasva. Sekoita rasvan joukkoon sokeri, kaneli ja pähkinärouhe. Jaa taikina kuuteen jättimuffinipellin koloon puoliväliin. Sirottele täytettä väliin ja täytä loppuun. Sirottele täytettä lopuksi myös kuppikakkujen äälle. Paista n. puoli tuntia 180 asteessa kunnes kakut ovat kypsiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti