2 kpl
5 dl piimää
25g hiivaa
2 tl suolaa
1 1/2 dl siirappia
1 dl puolukkasurvosta
1 1/2dl kaljamaltaita
1 1/2 kaurahiutaleita
3 dl ruisjauhoja
5dl vehnäjauhoja
Lämmitä piimä kädenlämpöiseksi ja liuta joukkoon hiiva. Lisää suola, puolukkasurvos, kaljamaltaat, kaurahiutaleet, ruis ja vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi.
jaa taikina lahteen litran vetoiseen voideltuun vuokaan. Kohota liinalla peitettynä kaksinkertaiseksi. Paista 175 asteessa alimmalla tasolla noin tunti.
Onnea uudellen blogille! Hienolta näyttää!
VastaaPoistaKiitos Maija :)pientä hakemista tämä on..
VastaaPoistaOnnittelut uudelle blogille..moni on siirtynyt pois Vuodatuksesta!
VastaaPoistaSaaristolaisleipä näyttää tosi hyvältä:-)