Samaiseen juhlaan tein siis myös laktoosittomat lihavoikkarit <3
Leipänä itseleivottu vaalea ja ruispaahtoleipä
Täyte 1:
Kinkkua
tuorejuusto maustamaton
kermaviili
Täyte2:
hieman kinkkua
kurkkua
paprikaa
tuorejuusto (yrtti)
Kermaviili
Kuorrutus:
Creme Fraise+ kermavaahto
Varsinaista ohjetta ei siis tällä kertaa löydy, koska tein täytteen maistelemalla. Muutaman vinkin voin antaa jolla saa minusta hyvän kakun.
* Täytevälit ovat yhtä paksut kuin leipäviipaleet.
* Kostuta kakku tarjoilua edeltävänä päivänä.
* Käytä kinkku monitoimikoneessa ja lisää hienona täytteeseen.
* Käytä laadukkaita raaka-aineita.
* Kuten yleensä konditoriatuotteet on voileipäkakku arka pilaantumaan koska sitä ei kuumenneta. Käytä käsineitä tai huolehdi muuten hyvin puhtaudesta.
Voileipäkakut on aina vain niin hyviä. Tässähän tulee ihan nälkä kuvaa katsoessa. :D
VastaaPoista