keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kinkkuvoileipäkakut

Samaiseen juhlaan tein siis myös laktoosittomat lihavoikkarit <3


Leipänä itseleivottu vaalea ja ruispaahtoleipä

Täyte 1:

Kinkkua 
tuorejuusto maustamaton
kermaviili

Täyte2:

hieman kinkkua
kurkkua
paprikaa
tuorejuusto (yrtti)
Kermaviili 

Kuorrutus:
Creme Fraise+ kermavaahto

Varsinaista ohjetta ei siis tällä kertaa löydy, koska tein täytteen maistelemalla. Muutaman vinkin voin antaa jolla saa minusta hyvän kakun.

* Täytevälit ovat yhtä paksut kuin leipäviipaleet.
* Kostuta kakku tarjoilua edeltävänä päivänä.
* Käytä kinkku monitoimikoneessa ja lisää hienona täytteeseen.
* Käytä laadukkaita raaka-aineita.
* Kuten yleensä konditoriatuotteet on voileipäkakku arka pilaantumaan koska sitä ei kuumenneta. Käytä käsineitä tai huolehdi muuten hyvin puhtaudesta.




1 kommentti:

  1. Voileipäkakut on aina vain niin hyviä. Tässähän tulee ihan nälkä kuvaa katsoessa. :D

    VastaaPoista