torstai 24. joulukuuta 2015

Piparitryffelit

Joko alkaa tulla fudge ohjeet korvista ulos? No tässä vielä yksi tryffeliohje mihin saa tungettua suklaan ja piparinjämät..vaikka joulun jälkeen jos ei ennemmin :)


Kiitos kaikille teille lukijat jotka olette pysyneet matkassa mukana! Tuokoon ensi vuosi kaikkea uutta ja ihanaa tullessaan! Nyt blogissa hiljennytään joulun viettoon....











200g tummaa suklaata
3/4 dl kermaa
1 tl hunajaa/glukoosisiirappia
1 tl voita
n.6 kpl Pipareita muruina/paloina



Kiehauta kerma kattilassa. Lisää paloiteltu suklaa ja ota pois liedeltä. Kun suklaa on sulanut niin sekoita tasaiseksi ja lisää muut aineet. Puolitin pipareiden määrän..puolet sekaan ja osa päälle. Kaada vuokaan. Huomio, että määrä on pieni joten jos haluat korkeampia paloja niin tarvitaan pieni vuoka.. Koristele esim.piparinmurulla, nonparelleilla jne. Odota mielellään seuraavaan päivään. Leikkaa paloiksi.

Ohjeella tulee 20 kpl pientä palaa. Tuplaa rsepti jos haluat enemmän.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti