Ohje tarkennettu voin osalta :)
12 kpl
1dl muscavadosokeria
100g voita
1 dl kidesokeria
3,5 dl vehnäjauho
2 kananmuna
1 dl maito
1 tl leivinjauhe
2 tl kaneli
1 tl neilikka
ripaus pomeranssinkuorta
1. Vatkaa voi, sokeri ja vanilja-aromi vaahdoksi.
2. Lisää kananmunat yksitellen, koko ajan sekoittaen.
3. Sekoita jauhot, mausteet ja leivinjauhe keskenään ja lisää joukkoon vuorotellen maidon kanssa.
4. Jaa taikina paperivuokiin ja paista 180°C n. 10-12 min.
5. Anna jäähtyä hyvin ennen kuorruttamista.
Kuorrutus:
1tl appelsiininkuorta
2 dl kermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa (philadelphia)
(n. 0,5 dl sokeria) tarkista maku!
(lisäsin n.2 rkl vaniljakreemijauhetta)
Koristeeksi:
kookoshiutaletta
tomusokeria
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää tuorejuusto ja sokeri. Mausta appelsiinikuoriraasteella. Tarvittaessa voit lisätä vaniljakreemiä jämäköittämään kuorrutetta. Pursota kuorrutus jäähtyneiden kuppikakkujen päälle. Ripottele päälle kookoshiutaletta ja tomusokeria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti