maanantai 14. joulukuuta 2015

Mariannemousse

Ihanan täyteläinen suklainen täyte valmistuu suklaanmakuisesta kondensoidusta maidosta ja mariannerouheesta. Täyte sopii oivasti jouluisen täytekakun täytteeksi.








2,5 dl flora vispiä
1 prk kondensoitua suklaanmakuista maitoa
1 prk vaniljarahkaa (valio)
3 liivatetta
1 pss mariannerouhetta
(vaniljakreemijauhetta)


Vatkaa kerma ja kondensoitu maito yhdessä vaahdoksi. Lisää vaniljarahka. Liota liivatteet ja kuumenna tilkka vettä/mehua. Lisää liivatteet ja anna jäähtyä hieman. Kaada liivatteet täytteen joukkoon koko ajan sekoittaen. Lisää mariannerouhe. Jos haluat voit lisätä hieman vaniljakreemijauhetta tuomaan makua ja jämäkkyyttä. Ohjeesta tulee pehmeä täyte ja suosittelen täyttämään kakun suoraan vuokaan. Maistuu myös jälkiruokana!


1 kommentti:

  1. Onpa kiva tuo kondensoitu maito täytteessä! Pitääpä testata joku kerta. Vois toimia marjatäytteisiinkin makeuttajana ;)

    VastaaPoista