lauantai 11. huhtikuuta 2015

Suolaiset muffinit

Pitkästä aikaa suolaista..Suolaiset muffinit on onnistuessaan hyviä, mutta huonojakin kokemuksia löytyy näiden teosta. Taikinaa ei saa sekoittaa yhtään liikaa ja maut kannattaa pitää selkeinä. Näihin on niin helppo upottaa vaikka kinkun, tomaatin ja juuston loput.Tähän mennessä paras suolaisten muffinien perusresepti minun makuun. Ja tähänkin reseptiin on lisätty kesäkurpitsaa..sopii niin hyvin suolaisiin muffineihin.





5 dl jauhoja ( 1/2 vehnäjauhoja 1/2 sämpyläjauhoja)
1 rkl leivinjauhetta
1 kananmuna
1 dl öljyä
3 1/2 dl piimää
1/4 dl juoksevaa hunajaa
ripaus suolaa

150g kypsiä broilerkuutioita
Koskenlaskija murua päälle ja täytteeksi
kourallinen kesäkurpitsaraastetta
1/2 tl currya

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita muna, piimä, hunaja ja öljy toisessa kulhossa. Sekoita aineet yhteen nopeasti. Sekoita joukkoon täyteaineet. Täytä muffinivuoat taikinalla. paista n.15-20 min.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti