tiistai 7. huhtikuuta 2015

Dr.Oetkerin uudistuneet sokerimassat

Dr.Oetker on uudistanut sokerimassat ja sainkin testiin pienet paketit. Sokerimassojen luvattiin
olevan maukkaampia ja helpommin käsiteltäviä sekä niiden säilytys on parempaa uuden pakkauksessa olevan kalvomuovin takia.




Sokerimassa pääsi heti koetukselle kun tein vihreästä "laatan"tähän kakkuun. Massa on heti paketista otettaessa todella pehmeää ja sen sain huomata kun laattaa liimautui todella pahasti alustaan vaikka laitoin tomusokeria alle. Uskaltaisin väittää, että esim.fun cakes sokerimassa ei olisi ottanut niin kiinni kuin tämä. Mutta helppohan tämä on estää kun vaan laittaa tomusokeria enemmän alle. Nimittäin massa kaulautuu tosi kivasti ja se on helppo levittää kakun päälle. Kokeilin sitä myös tähän kääretorttuun ja hyvin meni kaupaksi sokerimassoineen päivineen.



 Koristeet onnistui massasta hyvin kun vaan antoi ensin vähän kuivahtaa ennenkuin aloitti ja laittoi  tomusokeria vähän sekaan. Maultaan massa oli minusta huomattavasti parempaa kuin edeltäjänsä. Värit on kirkkaat ja massa miellyttävä työstää..



Kaupat on kunnostautuneet hienosti vastaamaan kuluttajien leivontavillitystä ja aika monet perusjutut löytyy kauppojen hyllyltä. Kakkupahvejakaan ei tarvi enää lähteä tilaamaan tai hakemaan sillä nekin löytyy kivasti niiden monien muffinivuokien seasta.  Mitä te kaipaatte leivontatarvikehyllylle? Itse kelpuuttaisin esim. leivontakapselit. Sellaiset joita voi käyttää leivoksien alla. Muffinivuoat litistettynä ei oikein aja asiaansa..








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti