1/2 l bataattisosekeittoa
1 pss kuivahiivaa
1 prk raejuustoa (200g)
ripaus sokeria ja vähän enemmän suolaa
Kaapista erilaisia jauhoja mitä löytyy..
(graham, hiiva, vehnä)
Sulatin margariininloput n.50-100g
Tein taikinan koneella mikä teki siihen hyvän sitkon. Olen siis siirtynyt uuteen aikakauteen:)
Kohotus kaksinkertaiseksi. Puolitin taikinan ja tein leivän vuokaan. Lopuista pyörittelin sämpylöitä.
Paisto sämpylöille n.10-15 minuuttia. leivälle paistoaika oli n.30-40 min.
Näyttääpä meheviltä! Taidanpa tehdä leipää seuraavan kerran kun jää jotain sosekeittoa yli.
VastaaPoistaSosekeitto sopii kyllä niin hyvin sämpylä ja leipätaikinoihin.
VastaaPoista