torstai 28. maaliskuuta 2013

Iloista Pääsiäistä kaikille!

Blogi hiljenee pääsiäisen viettoon. Alta löytyy vielä helppojen sitruunapullien resepti jos pääsiäisleivonnaiset on vielä mietintä asteella.  Oma sitruunapullaresepti on vanhassa blogissa jota olen tässä "palauttamassa" taas elävien kirjoihin. Yrityksistä huolimatta en saanut reseptiä sieltä kaiveltua niin laitoin todella herkullisen oloisen reseptin leena-muori leipoo-blogista. 


 Lähdetään huomenna kohti Pohjanmaata ja sitä ennen on muutamat kakut tehtävänä. Palaan uusin päivityksin pyhien jälkeen. Etelä-pohjanmaalla lähtee noidat vasta matkaan kun täälä etelämpänä oli virpojia jo viimeviikonloppuna..en oikein koskaan totu tuohon ja unohdan noitien palkat kauppaan :)
Nauttikaa auringosta ja syökää mahat täyteen suklaamunia !


 t.Maarit
SITRUUNAPULLAT (leena-muori leipoo)
(n.20 kpl)

250 g voita
250 g sokeria
200 g kananmunia
250 g vehnäjauhoja
7, 5 g leivinjauhetta (= n. 2 tl, mutta aion kokeilla vähentää ensi kerralla)
50 g Lemon Curd –sitruunatahnaa

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen samalla vatkaten. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin, lisää massaan.  Lisää sitruunatahna ja sekoita massa nopeasti sekaisin, vältä turhaa vaivaamista.  Annostele muffinivuokiin tai –peltiin (n. puoliväliin) ja paista keskitasolla 175 asteessa 15-20 minuuttia vuokien koosta riippuen. Jäähdytä ja koristele esim. sihtaamalla tomusokeria päälle tai suklaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti