Blogin joulunavaus tuli myös tehtyä kun avasin uuden kategorian: Joulu 2014. Sieltä löytyy sitten vinkkejä jouluisiin leivonnaisiin.
Savulohicocktailpalat
Tarvitset:
Saaristolaisleipää
150Creme Fraice
200g Savulohta
1 pieni punasipuli
Tilliä
Ota muotilla saaristolaisleivästä paloja. Sekoita savulohi ja crema fraise tahnaksi. Pieni sipuli ja lisää tahnaan. Pursottele leipien päälle ja koristele tillinoksalla.
Ohjeella tulee noin 30kpl cocktailpaloja riippuen muotin koosta ja pursotetun täytteen määrästä.
Kinkku-juusto canape
Kaupan Lehtitaikinaa/torttutaikinaa tai tee itse!
pippurituorejuustoa
kinkkurouhetta
(Juustoraastetta)
Ota lehtitaikina sulamaan. Levitä tuorejuusto ja kinkkurouhe levylle. Käännä lyhyet sivut vastakkain ja sitten vielä kerran kuvien mukaisesti. Laita kylmään n.1/2h ja leikkaa 4 tai 5 osaan. Käännä pellille niin että täyte näkyy ja paista n.15 min. 200 asteessa. (ripottele juustoraastetta päälle)kunnes on kypsä ja kauniin ruskea.
VINKKI! kokeile makeaa canape versiota käyttämällä sokeria ja kanelia täytteessä ja päällä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti