Olen huomannut, että kreemireseptit on blogin suosituinta osastoa joten sinne on tulossa lisää ihania kreemireseptejä. Otin huomioon erityisesti sen, että kreemi olisi monikäyttöinen ja hyvänmakuinen sekä kakun sisään, että kuorrutukseen. Nythän on kovasti kakkutrendinä kreemipintaiset kakut.
Voipohja
200g voita
200g sokeria
3 munaa
180g vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat vuorotellen jauhojen kanssa. Paista 175 asteessa noin tunti.
(20cm vuoka)
Pohja ohje löytyy mainiosta Kakkumonsteri blogista
Mangotäyte:
200g Täyteläistä rahkaa
1,5 dlkermaa
200g mangososetta (bonne)
0,5-1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 rkl sitruunanmehua
3 liivatetta
Laita liivatteet likoamaan. Vatkaa kerma ja lisää muut aineet paitsi sitruunanmehu. Lopuksi kiehauta sitruunanmehu ja liuota liivatteet sinne. Jäähdytä ja lisää koko ajan sekoittaen joukkoon.
Sitruunatuorejuusto kuorrutus:
125g sitruunavoita (Valio)
200g tuorejuustoa
1 rkl vaniljasokeria
1 rkl sitruunanmehua
450-500g tomusokeria
Vatkaa pehmeä voi ja tuorejuusto vaahdoksi. Lisää sokeri ja sitruuunanmehu sekä pikkuhiljaa sihdattu tomusokeri.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti