lauantai 18. lokakuuta 2014

Ihanat tuorejuustopohjaiset kreemit kakun väliin, kuorrutteeksi ja kuppikakkuihin

Minun viikonloppuni menee töissä, mutta te jotka ehditte leipoa niin olkaapa hyvät, tässä tulee luvattuja kreemireseptejä ainakin alkuun. Ensiviikolla blogissa tapahtuu kampanjan ja juhlatarjottavien merkeissä! 



Leipomisiin!


Sitruunatuorejuustokreemi/Lemon cream cheese frosting

Herkullinen kuorrute kakun sisälle ja kuorrutteeksi sekä kuppikakkuihin.

125g sitruunavoita (valio)
200g tuorejuustoa
1 rkl vaniljasokeria
1 rkl sitruunanmehua
450-500g tomusokeria

Vatkaa pehmeä voi ja tuorejuusto vaahdoksi. Lisää sokeri ja sitruuunanmehu sekä pikkuhiljaa sihdattu tomusokeri.


Mainio valkosuklaakuorrute

200g Tuorejuustoa 
200g voita
1/2 tl vaniljauutetta
130g (1 Pandan levy) valkosuklaata
4dl tomusokeria
Vatkaa pehmeä voi ja tuorejuusto vaahdoksi. Sulata valkosuklaa ja jäähdytä hyvin. Lisää koko ajan vatkaten voisokerivaahtoon. Lisää sihdattu tomusokeri ja vaniljauute.


Nutella tuorejuustokuorrute

 1 dl Nutellaa
1,5dl tomusokeria
200g tuorejuustoa
2 tl vanilliinisokeria
1 rkl kukkurallinen kaakaojauhetta (van houten)

Vatkaa tomusokeri ja tuorejuusto ilmavaksi ja lisää muut aineet.



Täyteläinen suklaavoikreemi

22cm kakun ohueksi täytteeksi ja kuorrutukseksi.

150g tummaa suklaata
50g voita
0,75dl maitoa
250g tomusokeria

Sulata paloiteltu suklaa, voi ja maito mikrossa tai vesihauteessa. Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin. Anna jäähtyä ennenkuin levität kakulle.
-kirjasta Haluan suklaata!-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti