lauantai 21. kesäkuuta 2014

Pavlova

Suloinen pavlova syntyy mansikkatomusokerista, kermasta ja mansikoista <3 Mansikkatomusokeri antoi ihanaa makua ja voin sanoa, että maistuu varmasti koko perheelle.





4 munanvalkuaista
1 dl siro hienoa sokeria
1 dl mansikkatomusokeria
1 tl maissitärkkelysta
1 tl väkiviinietikkaa
1 tl vanilliinisokeria

Täyte:

5 dl kermaa
1prk mansikkarahkaa
sokeria
vaniljasokeria
mansikoita ja persikanpaloja

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokerit loppuvaiheessa sekä muut aineet. Levitä öljytylle leivinpaperille ja tee syvennys lusikalla keskelle. Paista 125 asteessa 1/2 h ja 90 asteessa 1,5h. Irrota jäähtynyt pohja leivinpapresta ja täytä kermavaahdolla, maustetulla rahkalla niiden sekoituksella tms. ja laita päälle haluamiasi marjoja. Nauti heti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti