sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kreemireseptejä?

Olisiko kellään hyvää kreemin ohjetta? Lähinnä etsin hyvin levittyvää ja hyvän makuista sokerimassan alle laitettavaa kreemiä..En tykkää koskaan laittaa paksulti kreemiä kakkuihin sillä tuloksella että pintaan en ole oikein aina tyytyväinen..Kumpa valmiskreemiä saisi nettikaupoista sillä se on niin kätevää sokerimassan alle. Itsetehty kreemi on tietty parasta kakun väliin maun puolesta..onkohan kreemikakkuja enää edes myynnissä :)

Herkkukuva arkistojen kätköistä


kiitos jos jaksat vastailla ja suositella omaa parasta kreemiohjettasi!

4 kommenttia:

  1. Meillä koulussa oli tällainen ohje:

    Sokerivesi;

    1 litra vettä, 500 g sokeria. Se kiehautetaan ja annetaan jäähtyä.

    Sitten vaahdotettiin rasva, jota taisi olla kilo tai kaksi, ja siihen lisättiin ohuena nauhana tuo sokerivesi.

    VastaaPoista
  2. Koulun ohje oli meilläkin samantyylinen..tulee varmaan hyvä kreemi mutta rasva taitaa olla kreemirasvaa vai?Ehkäpä täytyy tyytyä tuohon tomusokeri-voi+ vesi kreemiin..mistä en kyllä yhtään pidä. Ullalla taisi olla joku kreemiohje kotioloihin, mutta taisi olla niin että seoli vaikea saada onnistumaan..

    VastaaPoista
  3. Tuolla koulun ohjeella minäkin, mut rasvana vaihtoehtona kookosrasva, tulee valkoisempi kreemi..

    VastaaPoista
  4. Kiitos hanna vinkistä!!!Pistaasipähkinän blogista löytyi hyvä kreemiohje myös.

    VastaaPoista