Hyvä juustosarvien ohje. Julkaistu vanhassa blogissa 2010. Maistuu myös perheen pienemmille :) Täytyykin tehdä näitä pian pakkaseen!
16 pientä sarvea
2dl kermaviiliä
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
50g sulaa margariinia
2 dl emmental raastetta
Täyte:
esim. mozzarellajuustoa tai tuorejuustoa
tuoreita yrttejä
sulata
voi ja sekoita kermaviili jauhoihin. Sekoita kaikki taikinan loputkin
ainekset keskenään. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli kumpikin osa
pyöreäksi levyksi. Jaa kumpikin taikinalevy taikinapyörällä
sektoreittain kahdeksaan osaan. Pane nokare haluamaasi täytettä
jokaiselle palalle ja rullaa sarviksi aloittaen rullaaminen aina palan
leveimmästä päästä. Paista 225 asteessa n. 10-15 min.
Oi että, pitäisipä tehdä juustosarvia pitkästä aikaa.
VastaaPoistaNiinpä, nämä herkut maistuu aina! Sisällehän voi laittaa mitä vaan kaapista löytyy..
VastaaPoistaTuli tehtyä juustosarvia ohjeesi innoittamana. Nopeita valmistaa ja jauhoina käytin puolikarkeita täysjyväspelttijauhoja. Maistuvaisia on, nopea vierasvara.
VastaaPoistaKiva kuulla, että oli onnistuneet. Erilaisilla jauhoilla saa kivasti uutta makua ja rakennetta!
VastaaPoistaMitä jos jättää juuston pois, pitääkö se korvata jollain? Tai voiko sitä edes korvata jollain? Jos täytteeksi vielä laittaisi hieman kinkkua tms.. luuletko, että onnistuisi?
VastaaPoista