perjantai 1. marraskuuta 2013

Tyrni maustetut tryffelit

 Nämä herkut eivät ole niin viattomia kuin ensin antavat ymmärtää..Tryffelit on kieritetty Biokian tyrnijauheessa joka antaa kivan säväyksen kun tryffeliä puraisee :) 








225g tummaa hyvälaatuista suklaata
1,25dl ranskankermaa

n.2 rkl Biokian tyrnijauhetta

Rouhi suklaa karkeaksi rouheeksi. Kuumenna ranskankerma ja kaada suklaan pääle. Sekoita tasaiseksi. Jäähdytä jääkaappikylmäksi. Ota lusikalla tryffelimassaa ja pyörittele palloksi. Kierittele tyrnijauheessa ja nauti.


Lisää tuotteista Biokia.fi




3 kommenttia:

  1. Onpa herkullisen näköisiä tryffeleitä. Tuo tyrni on hyvä idea, itsekin tykkään tyrniruoheesta, maistuu sitruunaiselle ja sopii varmasti hyvin tryffeleihin :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapa herkulta! Saako tyrnijauhetta ihan marketista?

    VastaaPoista
  3. Tyrnijauhetta saa ainakin isommista marketeista, citymarketissa olen mm.nähnyt biokian tuotteita. Tyrnin maku karvastuu tryffelin päällä ajan kanssa. Suosittelen nauttimaan samana päivänä tai pyörittelemään tryffelit aina tarpeen mukaan jauheessa.

    VastaaPoista