keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Helppo Kotitekoinen jäätelö

Olen aikonut monesti tehdä jäätelöä itse, mutta ohjeessa käytetty kondensoitu maito hirvitti hmm..kaloripitoisuudellaan. Kun sitten kerran ostin valmiiksi keitettyä kondensoitua maitoa(hirvittävän makuista mielestäni pelkästään, keittämällä saa parempaa) niin päätin käyttää jo avatun purkin jäätelön tekoon. Reseptihän on helppo ja jos et ole vielä kokeillut niin suosittelen..ja luulenpa, että kesävieraillekin maistuu. Erilaisia lisukkeita vaan pöytään ja herkuttelu voi alkaa!

Vastapainoksi tulossa kevyt jäätelöresepti.





6 dl vispikermaa
1 prk kondensoitua maitoa (valmiiksi keitetty)
(haluamiasi lisukkeita esim. keksinpaloja, rouhittua tummaa suklaata, vaniljaa, marjoja, nonparellejä)

Vatkaa kerma suhteellisen kovaksi vaahdoksi. Kaada kondensoitu maito sekaan ja haluamasi lisukkeet. Laita pakastusrasiaan yön yli. Ota sulamaan hetkeksi ennen tarjoilua, jäätelö on aluksi kovaa.

Vinkki! Glukoosi-siirapilla saat jäätelöstä pehmeää heti tarjolle. Katso lisää Täältä!

2 kommenttia:

  1. Kauan oon miettiny jäätelön tekemistä itse ja tässä oiskin siihen tosi helppo ohje! :) Vasta ostinkin kaupasta tuota glukoosisiirappia, sitäkin pitäs päästä kokeilemaan.

    VastaaPoista
  2. Munkin pitäisi kokeilla glukoosisiirappia jäätelöön..saisi helpommin otettua suoraan pakkasesta.

    VastaaPoista