En ole siis raskaana..tämäkin on viime joulun leipomisia :)
Tässä macaronit ennen koristelua. nyt tuli tasaisempia johon varmasti vaikutti taikinan sekoittaminen ennen pursottelua. Kokeile siis ensin ,ettei taikinasta jää huippuja.
100g jauhettua mantelia
100-110g valkuaista (n.3 kpl)
200g tomusokeria
4 rkl sokeria
1. Sihtaa manteli ja tomusokeri.
2. Vatkaa huoneenlämpöiset valkuaiset. Kun vaahto alkaa muodostua lisää sokeri ruokalusikallinen kerrallaan. Vatkaa kunnes vaahto on luja.
3. Sekoita kuivat aineet varovasti vähän kerrallaan valkuaisiin. Lisää tässä vaiheessa myös väri.
4. Pursota macaronit pellille. Anna kuivua 1 tunti. Paista 150 asteessa 11-13 min. Kypsän macaronin tunnistaa siitä kun "jalka" on kiinnittynyt päälliosaan. Jos se liikkuu jatka paistamista.
Onpa ihanan näköisiä! :)
VastaaPoista